Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Starý rodinný dom na kompletnú rekonštrukciu Podvažie

Ulica: Podvažie 46
Mestská časť: Podvažie
Obec: Považská Bystrica
Okres: Považská Bystrica
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
119 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj starší rodinný dom v obci Podvažie. Ide o veľký rodinný dom, ktorý bol kolaudovaný v roku 1993. Dom je už, ale pomerne dlho neobývaný. Je nutná kompletná rekonštrukcia strechy, fasády, ako aj vnútorných rozvodoch inštalácií a stien. Je umiestnený na veľmi zaujímavom pozemku, ktorý je čiastočne rovinatý a čiastočne svahovitý. V rámci rekonštrukcie, resp. dostavby sú tu rôzne možnosti rozšírenia obytnej plochy na jednom podlaží v rámci svahovitosti terénu. 

Použiteľné sú tu v podstate 2 podlažia, pričom prvé prízemie tvorí garáž, technická miestnosť a sklady. Na druhom sa nachádza obytná časť s izbami, obývacou izbou a kuchyňou. Je tu tiež ešte podkrovné poschodie, ktoré tvorí povalový priestor. Pravdepodobne bude potrebné urobit novu strechu.

Objekt je napojený na elektrickú energiu. Voda je riešená vlastnou kopanou studňou. Kúrenie bolo riešené kotlom na tuhé palivo. Na pozemku sa nachádza prípojka kanalizácie, aj vodovodu. Ide o veľmi príjemnú tichú lokalitu, ideálnu na pokojné bývanie v blízkosti mesta. Dom sa nachádza cca. 100 metrov od najbližšej zástavky autobusu. K domu prislúcha pozemok o ploche 1200m2, pričom v prípade záujmu je možnosť prikúpiť ešte veľkú záhradu za domom. Viac info v rk. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1200 m2
Typ zeme:
terasovitá
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
200 m2
Zastavaná plocha:
230 m2
Stav:
pôvodný stav
Rok výstavby:
1980
Rok kolaudácie:
1993
Celková plocha:
300 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Kanalizácia - na pozemku - žumpa:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti